Citroën Méhari - event op maat

Voor wie zoekt naar een avontuurlijke en originele teambuilding, bedrijfsuitstap, vrijgezellenfeest of ander event op maat kan ons evenementenbureau een rondrit plannen op maat van de halfopen Citroën Méhari. Dit is een stoere terreinwagen die zich uitstekend leent voor heuvelachtige softroadroutes. U kan de Méhari’s laten leveren op een locatie naar keuze of vertrekken vanuit een van onze verhuurpunten. Ook kunnen we andere leuke groepsactiviteiten voorzien zoals een katapult- of boogschieten. 


De Citroën Méhari ontleent zijn naam aan de Méharisten – de Franse koloniale soldaten die zich verplaatsten per kameel. Die naam kwam ongetwijfeld deels tot stand vanwege het ruwe off-road karakter van deze halfopen terreinwagen. Onze originele Méhari’s zijn dan ook uitstekend geschikt voor ruwe zandterreinen in velden, bossen of heuvels – ideaal dus voor al wie op zoek is naar een avontuurlijke activiteit voor zijn bedrijfsuitstap, teambuilding of vrijgezellenfeest. Als evenementenbureau kunnen we ieder Méhari event op maat samenstellen. Een van de keuzes die u hebt is de locatie van het event: vertrekt u vanuit een van onze verhuurpunten of laat u deze leveren op een door u gekozen locatie? Wat ook kan is dat u zich op de Méharitocht laat begeleiden door een van onze gidsen om zo het volle uit de offroad experience te halen. Tijdens de huur kunnen we uiteraard allerlei leuke groepsactiviteiten voorzien: een wijngaardbezoek, een sessie katapult- of boogschieten,... maar ook specifiek op teambuilding gerichte activiteiten zoals een schattentocht of een bezoek aan een escape room. Uiteraard zijn ook uw eigen ideeën voor een teambuildingsactiviteit meer dan welkom. 

 

Een Méhari groepsverhuur omvat maximum 12 personen en is mogelijk vanaf 6 personen. Ieder voertuig heeft twee zitplaatsen. Vanwege het halfopen karakter van de Méhari raden we aan om in slechte weersomstandigheden regenbestendige kledij te voorzien. 

 

Onze event-service op maat:

•Voertuigen voltanken na event

•Chauffeurs

•Creatie routes 

•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen

•Transport & levering voertuigen ter plaatse

•Technische bijstand of permanentie 

•Vergaderlocatie

•Food & drink service  (ontbijt, lunch, BBQ,..)

•Wijngaard- of brouwerijbezoek

•Teambuildingsactiviteit op maat in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie (escape room, schattenzoektocht,...)

 
Om de opties op maat te bespreken contacteer ons.

 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Verhuurpunt CQS (Hageland)