Over wow-routes


WOW-routes is een uniek belevingsconcept dat inspeelt op de toenemende vraag naar authentieke ervaringen, verrassende ontdekkingen en pure emoties. Mensen willen de dingen niet ondergaan, maar meemaken... Beleven is het  nieuwe toerisme! 

We zijn marktleider op het gebied van belevingen met  authentieke voertuigen en audiogeleide routes, al dan niet gekoppeld aan een event.
In ons verhuurpunt in het Hageland kun je een 2PK of andere klassieke Citroën, vespa's, scooters of e-bikes huren. Een roadbook, gps of tablet navigeert je langs de mooiste uitgestippelde routes, terwijl een audiogids je uitleg geeft over de bezienswaardigheden onderweg. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen en themaroutes, zodat er voor elk wat wils is. 
Met WOW-routes kun je op eigen houtje en op een originele manier een streek ontdekken!

We bieden ook events op maat aan, en dit voor groepen tot max. 200 personen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

Heb je interesse om WOW-routes partner te worden?
Vanuit een jarenlange expertise hebben we de tools en technologie ontwikkeld voor een efficiënte organisatie van ons verhuurpunt. Via ons boekingsplatform is het mogelijk om een gevarieerd aanbod boekbaar te maken. Voor onze oplossingen omtrent verhuur en toerisme, kijk op wow-solutions.com